U bent hier

Home

Verhuurset 150x68 (Meest verhuurd)

Lachspiegel verhuurset 150x68 (Meest verhuurd)
  

Huren kan in veel gevallen een betere oplossing bieden dan het kopen van één of meerdere lachspiegels. Lachspiegelcentrale is de grootste verhuurder van Nederland, met meer dan 125 lachspiegels direct in de verhuur!

Huurprijs van 1 lachspiegel €29.50 per dag of dagdeel

Huurprijs 1 complete set (7 stuks) €206.50 per dag of dagdeel

2e dag 50% korting op bovengenoemde prijs

Extra volgdagen 70% korting op bovengenoemde prijs

Indien uw evenement 2 dagen duurt, betaalt u de gebruiksdagen, en niet de opbouw en afbouwdag. (minimale huurperiode is altijd 1 dag)

Wij bezorgen door geheel Europa vanaf een huurbedrag van €206,50 

Bezorgen en ophalen kost €180.- in Nederland, naar België betaalt u €250.- euro.

Opbouwen en afbreken doen wij voor €30.- per set.

Totale setprijs Nederland: €446.-
Totale setprijs België: €516,-

Genoemde prijzen zijn voor het brengen en ophalen op door ons te bepalen tijden zodat wij meerdere ritten kunnen combineren, dit om de ritten kostendekkend te kunnen maken.  Uiteraard proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen. Download onze algemene verhuurbrochure.

Lachspiegelset Lachspiegelset in schitterende industriële setting. Verhuurset lachspiegels in bibliotheek te Grimbergen België. Lachspiegels, dit is een deelfoto van een wand met 28 lachspiegels. Ter vermaak / afleiding op een congres. #Lachspiegels Festivalsfeer creeëren met lachspiegels. #gelukt!
Lachspiegels zijn populair in winkelcentra Veel mensen tegelijkertijd vermaken? Huur veel lachspiegels bij ons... Lachspiegelopstelling in perfecte halve cirkel. (14 stuks) Lachspiegelopstelling als wand bij de entree Lachspiegels zijn populair op de festivals in binnen- en buitenland De receptie vakkundig weggewerkt achter lachspiegels

Onze standaard verhuursets zijn samengesteld uit lachspiegels van het model Amsterdam, en worden geleverd in transportzakken incl. de vrijstasteunen zodat u ze in de vrije ruimte kunt opbouwen. Deze zijn op de steunen dan 174cm hoog. Getoonde afbeeldingen hierboven zijn impressies van verhuurklussen.

 

LACHSPIEGEL Verhuurprojecten die ons zijn bijgebleven:

Visit Brussels - Iris Festival 2019

Op 5 mei 2019 mochten wij tijdens met meerdaagse Visit Brussel Festival een LACHSPIEGELSTRAAT verzorgen. In een aanbestedingstraject werd ons gevraagd om ideeën en toen hebben wij het idee geopperd om een lachspiegelstraat neer te zetten, 140 meter lang, 70 lachspiegels op een rij. Dat idee werd goedgekeurd en wij hebben daar midden in Brussel in het prachtige stadspark onze lachspiegels neergezet. Wij hebben ervoor gekozen om ze niet allemaal naast, maar tegenover elkaar te zetten. Een imposant gezicht, vele duizende mensen hebben onze "straat" deze dag bezocht! De reacties waren ronduit positief en wij kijken alweer uit naar volgend jaar! Bekijk hieronder de foto-impressie, klik op een foto voor een vergroting.

Start opbouw 70 lachspiegels, het uitleggen van de vrijsta-steunen. Na de opbouwsteunen alle lachspiegels bij de steunen geplaatst. Op de steunen en de transportzak verwijderd. Klaar! U mag het best weten, wij zijn trots op dit resultaat! Veel mensen kunnen tegelijkertijd gebruik van van zoveel lachspiegels. Nog meer mensen! Heeft u een festival waarbij u uw bezoekers wilt verrassen met een enorme attractie? Neem contact op met ons!

Congrestival

Congrestival op Jaiselings Royal Palace

Donderdag 23 mei organiseerde evenementenbureau de Arjan van Dijk Groep een interactief congrestival op het buitenterrein van evenementenlocatie Jaiselings Royal Palace. De 250 gasten genoten van goede muziek, lekkere hapjes en verschillende workshops. Als extra entertainment verzorgde de lachspiegelcentrale vermakende lachspiegels. Een mooie samenwerking! Lees via deze link alles over de mooie opzet van dit geslaagde evenement.


Luxe zaal decoratie met lachspiegels

In de ontvangst / receptieruimte van een groot gala diner zijn er ter vermaak 7 lachspiegels geplaatst. De zaal had een chique uitstraling en onze zwart/bruine verhuur lachspiegels pasten daar uitstekend!

Lachspiegels geplaatst in een luxe zaal als decoratie tijdens de ontvangst van gasten voor een luxe diner. Schitterend ter aankleding van een zaal, ter vermaak, als afleiding of met een uitdaging erbij? Vrijstaand op de steunen zijn de lachspiegels 174cm hoog.

Opstelling 2 lachspiegelsets op Universiteit van Brussel

Voor een themadag tijdens de themaweek; Week van de verlichting (geestelijke verlichting), zijn wij naar de Vrije Universiteit van Brussel gereden. 2 mooie opstellingen gemaakt en de studenten konden aan de slag!

 

Lachspiegels op de Universiteit van Brussel. Thema; week van de verlichting. Lachspiegels op de Universiteit van Brussel. Thema; week van de verlichting.

 

 

Lachspiegelcentrale.nl

Lachspiegelcentrale.nl

Contactgegevens

Postadres:
Lachspiegelcentrale.nl
Kaag 4
1715 KR SPANBROEK
T: 06 - 5 123 11 93
E: info@lachspiegelcentrale.nl

Magazijn

(Alleen op afspraak)
De Veken 114
1716  KG OPMEER

Onderdeel van

Lachspiegelcentrale.nl is onderdeel van InterAction Organisatiebureau
K.v.K. Alkmaar 58043144
BTW nr. NL 002070813B45
EORI nr. NL5213755368
Tariefpostnr. 7009 92 00
Member ID IAAPA 420908

Bankgegevens

Bankgegevens:
IBAN NL 50 INGB 000 693 17 10
BIC INGBNL2A
​t.n.v. InterAction

 

sitemap