U bent hier

Home

Blog

Op deze pagina zullen wij regelmatig een stukje schrijven over wat ons bezighoudt, wij tegenkomen of wat wij leuk vinden om te delen. Deze stukjes worden geschreven door uw lachspiegelexpert Ronald Kooij.

05-12-2023

Lachspiegels op de Eiffeltoren.

Soms krijg je een aanvraag die wat vaag is. Nu ook, "we willen lachspiegels om te plaatsen op een hoog terras in Parijs". Ik heb keurig de offerte gemaakt en bij de terugkoppeling werd mij verteld dat ze op de Eiffeltoren zouden komen te staan, 1 maand lang in de kerstperiode! Ik had mijn luxe lachspiegels geoffreerd, dus dat zat goed! De mooiste lachspiegels op een van de mooiste bouwwerken van de wereld. Dat wil je toch van de daken schreeuwen? De deal is rond, dus ik mag het nu rondschreeuwen. En toen stuitte ik op een oproep van NHD journalist Rick Mohabbat op facebook. Hij zocht bijzondere verhalen. Ik heb op zijn oproep gereageerd en hij schreef een heel mooi stuk in het Noord-Hollands Dagblad van zaterdag 18 november 2023. Ik ben trots op deze toch wel mijlpaal in mijn carrière! De lachspiegels stonden er  van 20 december 2023 tot 17 januari 2024. Uiteraard ga ben ik zelf ook heengegaan om met mijn eigen ogen te zien hoe ze erbij staan. 

Lachspiegels op de Eiffeltoren door Lachspiegelcentrale.nlVisual over hoe het eeruit komt te zien.
04-02-2021

Spiegelpuzzel voor Cees

Fanatiek puzzelaar Cees Conijn had zich voorgenomen om in 2020 100 legpuzzels in elkaar te puzzelen. Dat is hem gelukt! Lachspiegelcentrale heeft eind 2019 een lasermachine aangeschaft waarmee wij onze naam distortingmirrors.com in elke spiegel laseren, maar je kunt ook snijden met onze 100W laser! Echter dat vergt enige kennis en dat heeft ondergetekende opgedaan, maar dat wil nog niet zeggen dat je het ook daarwerkelijk kunt. Dat Cees kenbaar maakte met deze "recordpoging" bezig te zijn had uw lachspiegelexpert al het idee om aan Cees een spiegelpuzzel kado te doen. Tijd zat dacht ik. Maar toen kwam Cees op FB met Spiegel 84 is klaar! Daags erna Spiegel 85 en 86 zijn klaar! En de dag daarna spiegel 87 is klaar..... Toen wist ik dat ik haast moest maken want ik wilde graag dat zijn 100e puzzel de spiegelpuzzel zou zijn. Dus aan de slag. Ontwerp gevonden op internet, bestand bewerkt voor lasermachinetaal en voorzien van de tekst 100e puzzel 2021 en natuurlijk onze naam.

Cees gebeld en de spiegel aangeboden. Hij vond het fantastisch en vroeg of ik ook op de foto wilde in de krant. Natuurlijk wilde ik dat; als de glans van zijn prestatie maar naar hem ging en niet naar mij. Wij wensen Cees veel lezier met zijn uitdaging voor 2021 whatever that me be!

Lachspiegelexpert Ronald Kooij met fanatiek puzzelaar Cees Conijn.De puzzel voordat we deze gingen snijden. #spiegelsgraveren

Sponsoring lachspiegel aan Heliomare De Alk.

Enkele jaren geleden hebben wij een 12-tal demomodellen mogen maken voor Intertoys en nu belde het filiaal uit Heerlen ons op wat ze met de lachspiegel konden want deze werd niet meer gebruikt. Ik heb toen gezegd dat wij deze gratis zouden ophalen en recyclen. Echter deze lachspiegel was nog in een zeer goede conditie dat wij besloten hebben om deze ter sponsoring aan te bieden. Nu zet onze boekhouder, lArcade administraties-advies-belastingen zich ontzettend in voor diverse goede doelen dus belde ik met eigenaar John Appelman of hij een plekje wist voor deze mooie lachspiegel. En dat wist hij wel en zodoende is De Alk nu een mooie lachspiegel rijker. De lachspiegel, voorzien van leuke led verlichting is aangeboden aan Elize, leerkracht van de jongste groep Onderbouw A. Ze riep gelijk de kinderen erbij en die genoten direct volop van de lachspiegel. Wij wensen De Alk veel plezier met deze prachtige lachspiegel. (klik op de foto's voor een vergroting)

DE Lachspiegel aangeboden aan Elize, (links op de foto) door Ronald Kooij (lachspiegelexpert, midden) en John Appelman (L'Arcade Adm., recht op de foto)Een van de blije kinderen die geen genoeg kon krijgen van haar vervormde spiegelbeeld in de lachspiegelVolop blijdschap! #lachspiegel

Doorkijklachspiegels.

Inmiddels is de vraag een aantal malen aan mij gesteld; heb je ook doorkijklachspiegels? Wij kunnen volmondig zeggen: JA! De mogelijkheden op zich zijn legio. Wat te denken van de mensen bekijken vanachter de lachspiegels hoe ze zich gedragen voor de lachspiegels om maar rare vormen te krijgen. Of plaats een fotograaf erachter om de gekke bekken te fotograferen? Een producent van een tv programma wilde er beelden van maken met de filmcamera! Al met al leuke ideeen en toen er wederom een vraag binnenkwam hebben wij besloten om de spiegels daadwerkelijk te gaan produceren en aan ons verhuurprogramma toe te voegen. 

Innovatie in Lachspiegelland.....

Lachspiegels en innovatie? Ik hoor u denken wat kun je aan zo'n "simpel" product nog innoveren? Nou daar denken wij heel anders over. Buiten het feit dat wij ze heel simpel en doeltreffend hebben gemaakt, dus zonder de kermisachtige uitstraling die men vaak ziet. Met andere woorden een modern en strak design. In deze lijn hebben wij ze ook als enige leverancier ter wereld met de lijst in de vorm van de lachspiegel. Absoluut uniek en zeer smaakvol.

LEDverlichting praktisch onzichtbaar verwerkt in de lijst van de lachspiegel. Nog zo'n unieke vinding van lachspiegelcentrale.nl, Niet uit voorraad leverbaar maar op bestelling binnen 4 tot 6 weken. De LEDverlichting kan verkleuren of gewoon op 1 kleur worden stilgezet. Wordt geleverd met afstandsbediening. De meerprijs is op aanvraag.

Dit zijn foto's uit de testopstelling,  Lees hier alvast meer over licht en lachspiegels.

 Een complete set gefotografeerd vanaf de zijkant zodat u een beeld krijgt van de lijsten in de vorm van de spiegel. Het beste ziet u dit "in het echt". Bezoek hiervoor onze showroom.LEDverlichting innovatie bijna onzichtbaar verwerkt in de lijst van de lachspiegel.LEDverlichting innovatie bijna onzichtbaar verwerkt in de lijst van de lachspiegel.LEDverlichting innovatie bijna onzichtbaar verwerkt in de lijst van de lachspiegel.LEDverlichting innovatie bijna onzichtbaar verwerkt in de lijst van de lachspiegel.

Brantano schoenenwinkels

Lachspiegels worden steeds vaker toegepast in de retail. Brantano schoenenwinkels in België heeft ze toegepast in een instore actie. Doel van deze actie was de klant te verrassen. Beijer schoenen uit Culemborg heeft gekozen voor een permanente opstelling en een mooie lachspiegel aan de wand gehangen op de kinderafdeling. Een lachspiegel trekt kinderen aan. Volgende keer zullen ze weer naar deze schoenenwinkel willen omdat juist daar die lachspiegel hangt. Bovendien kunnen broertjes en zusjes zich vermaken tijdens het passen. Een lachspiegel heeft ook een enorme STOPKRACHT wanneer u deze plaatst voor uw winkel of aan de gevel hangt. U creëert hiermee gemakkelijk extra omzet omdat de consument sneller tot een impulsaankoop overgaat. Zeker als u die aanbieding in het zicht heeft vanaf de lachspiegel!

 Instore actie met lachspiegels in schoenenwinkel te BelgiëLachspiegel in schoenenwinkel Beijer te Culemborg. De leukste schoenenwinkel voor kinderen.Stopkracht door lachspiegels in de etalage.

Beweegbare lachspiegel

Op 23 februari 2013 werd ik gebeld door Peter Damen met een enthousiast verhaal over een beweegbare lachspiegel. Nu denk ik dat daar best een afzetmarkt voor zal zijn, mits deze spiegel bedrijfszeker is en voldoende stevig om enthousiaste kinderen te kunnen weerstaan. Ik vond het verhaal van Peter in elk geval zeer enthousiast en ik ben zeer geïnteresseerd om hier in de toekomst wellicht een werkend product van te lanceren. Hieronder enkele foto's van zijn werk.

Beweegbare lachspiegelBeweegbare lachspiegelBeweegbare lachspiegelBeweegbare lachspiegelBeweegbare lachspiegel

Lachspiegelcentrale.nl

Lachspiegelcentrale.nl

Contactgegevens

Postadres:
Lachspiegelcentrale.nl
Kaag 4
1715 KR SPANBROEK
T: 06 - 5 123 11 93
E: info@lachspiegelcentrale.nl

Magazijn

(Alleen op afspraak)
De Veken 114
1716  KG OPMEER

Onderdeel van

Lachspiegelcentrale.nl is onderdeel van InterAction Organisatiebureau
K.v.K. Alkmaar 58043144
BTW nr. NL 002070813B45
EORI nr. NL5213755368
Tariefpostnr. 7009 92 00
Member ID IAAPA 420908

Bankgegevens

Bankgegevens:
IBAN NL 50 INGB 000 693 17 10
BIC INGBNL2A
​t.n.v. InterAction

 

sitemap