U bent hier

Home | Over ons

Sponsoring

Lachspiegelcentrale.nl sponsort goede doelen, deels uit eigen initiatief deels op advies van haar klanten. Bij grote orders is het namelijk zo dat wij 20% van de korting die wij aan de klant geven niet direct naar de klant gaat maar naar een door de klant aan te wijzen goed doel. Hieronder laten wij u graag de foto's van de overhandiging zien indien beschikbaar en de link naar de website van het goede doel.

Bennie is saai schoolplein zat.

Bennie is 7 jaar en zijn schoolplein zat. Het is een typisch schoolplein, alleen mar tegels en geen groen. De school heeft gehoor gegeven aan zijn wens en Bennie gaat los. Wij kennen de vader van Bennie en haken in op de wens van zijn zoon. Wat wij niet verwacht hadden was de enorme hoeveelheid betrokkenheid bij ons bericht en in plaats van de gevraagde 85 keer delen is het 262x gedeeld. Klik voor meer informatie over Bennie's actie op deze link.  Bekijk hieronder de foto's, klik erop voor een vergroting.

Bennie 7 jaar is saai schoolplein zat! Lachspiegelcentrale besluit te gaan helpen door een buitengeschikte lachspiegel te doneren. Overhandiging van de lachspiegel aan Bennie. Als service hebben wij hem ook nog even opgehangen. Trotse Bennie heeft het toch maar geflikt! Zijn mede scholieren maken er gelijk gretig gebruik van! Een foto met het hele verhaal afgedrukt op 60x40cm Dibond hangt in ons hoofdkantoor.

 

Handlachspiegeltjes

Voor de grote Rogsteakers-carnavalsoptocht 2019 in Weert zijn wij op zoek naar 10 handlachspiegels met een afmeting van ongeveer 12 x 25 oid in een framepje. Kunt u ons hiermee helpen? Dat was de vraag, ons antwoord was dat het wel een prijzig gebeuren zou worden en dat wij nog wel wat restafval hebben en we dat graag zouden sponsoren. Als bedankje kregen we het bericht dat ze een eerste prijs hebben gewonnen! Hoe leuk kan het zijn voor een bedrijf wat carnaval omarmt!

Handlachspiegeljtes gesponsord aan carnavalsvereniging met eerste prijs als beloning!

Kentalis: als horen of communiceren niet vanzelfsprekend is.

Kentalis is een landelijke organisatie die al ruim 220 jaar gespecialiseerd is in diagnostiek, zorg en onderwijs voor mensen met beperkingen in horen of communiceren. Kentalis is er voor kinderen, jongeren en volwassenen die doof, (ernstig) slechthorend of doofblind zijn. Maar ook voor mensen met ernstige spraaktaalproblemen of autisme met stoornissen in spraak en taal. Sommige mensen hebben een bijkomende beperking, of motorische problemen. Sommigen hebben een andere thuistaal. Klik hier voor de website van Kentalis.

Via het programma van Hans van Willigenburg op RTV-NH "De Hulplijn" werden wij benaderd of wij 1 lachspiegel wilden sponsoren. Onze medewerkster Thea Molenaar werd uitgebreid geinterviewd door een verbaasde van Willigenburg over de verscheidenheid die wij kunnen aanbieden op het gebied van lachspiegels. Leuk toch!

RTV-NH Logo Stichting Kentalis, verblijd met een lachspiegel.

Stichting Opkikker

Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat na veel vervelende dagen de leuke dagen toch nét iets langer duren! Klik hier voor de website van Stichting Opkikker.
Lachspiegelexpert Ronald Kooij overhandigt aan Stichting opkikker de lachspiegel!

Op 15 maart 2012 hebben wij aan Stichting Opkikker een lachspiegel overhandigd.Bedankbrief Stichting Opkikker

Landschap Noord Holland

Bewust omgaan met ruimte, infrastructuur, schaarse grondstoffen en afval heeft een prominente plaats binnen het denken en handelen van Lachspiegelcentrale.nl. Door een actieve bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving willen wij van meerwaarde zijn voor de maatschappij. Dit is een van de redenen waarom wij Landschap Noord Holland ondersteunen. Klik voor de website van Landschap Noord Holland.

Lachspiegelcentrale.nl ondersteund middels een jaarlijkse donatie Landschap Noord-Holland

Het Vijfde seizoen

Haar naam is Joanneke Meester, is beeldend kunstenaar en woont in Amsterdam. Zij maakt projecten in de openbare ruimte, installaties, videowerken en kunstenaarsboeken en collages. Van april 2012 tot en met juni 2012 werkt zij in het vijfde seizoen. Het project wat zij gaat maken heet Route's en Routines. Zij werkt hierbij samen met de oudere bewoners en daagt hen uit hun routes en routines in kaart te brengen en wellicht een "ander" pad te bewandelen.

Voor dit project heeft zij het idee op het einde van de route een drietal lachspiegels te verwerken in een kunstwerk. In een driehoek met gordijntjes voor de lachspiegels zullen de bewoners verrast worden over de beelden (spiegelbeelden van zichzelf) achter de gordijntjes. Wij hebben hiervoor graag de lachspiegels, RECHT, PERSOONLIJKHEDEN en FEELGOOD (bolbreed) ter beschikking gesteld. Klik hier voor de website van het vijfde seizoen.

Vijfde seizoen

Humorworkshops

Humor is een onderwerp dat iedereen aanspreekt. Op het werk is humor een onmisbare competentie. Met humor kun je sterke teams opbouwen, klanten binden, relativeren en de sfeer verbeteren. In organisaties waar mensen met plezier werken, stijgt de productiviteit. Medewerkers zijn minder vaak ziek en communiceren positiever. Humor zit in iedereen, de vraag is alleen: hoe kan je deze kwaliteit meer gebruiken?Aan de mensen van Jobtraining.nl hebben wij een Lachspiegel Amsterdam Klein voor 50% gesponsord.

 humorworkshop

Amarant Centrum Zandoogjes

Gehandicaptenzorginstelling van Amarant centrum Zandoogjes in Breda heeft bij ons het verzoek neergelegd voor de sponsoring van een lachspiegel. Wij hebben dit project nu bovenaan ons wensenlijstje staan voor donatie. Uiteraard geven wij niet aan de lopende band lachspiegels weg dus wellicht kunt u ons helpen? Sponsort u een stukje mee voor deze zorginstelling? Neemt u contact op met Ronald Kooij om uw bijdrage te bespreken. Uiteraad krijgt u er een stukje reclame voor terug + de zeer dankbare gezichtjes van de kinderen uit deze zorginstelling.

VUmc KINDERSTAD

Omdat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vinden sponsoren wij diverse doelen met een lachspiegel. Zo hebben wij voor het eerste half jaar van 2012 VU MC Kinderstad uit Amsterdam gevraagd of zij een lachspiegel wilden hebben. En dat wilden zij wel! Op 24 mei 2012 hebben wij deze lachspiegel, op een verrijdbaar onderstel afgeleverd aan de zeer enthousiaste dames van Kinderstad. Na aflevering stonden de eerste kinderen al in de rij om lekker te lachen. Wij wensen KINDERSTAD veel plezier met hun lachspiegel. Klik hier voor de website van VUmc Kinderstad

Ronald Kooij overhandigd aan Marijke Peer een mooie verrijdbare lachspiegel voor in het VU MC KINDERSTAD.VUmc KInderstad is mogelijk gemaakt door het Ronald McDonald Kinderfonds

LSC sponsor bij maison d'etre te Rotterdam. (Thema; zien)

Over Maison d'être
De organisatie van Maison d’être bestaat uit Ike, Jeroen, Thijs en Steven Vester. Met 5 benefietfeesten die in het teken staan van de zintuigen belichten we Rotterdam van een andere kant: op unieke locaties geven we aanstormend kunst, muziek en performance- talent uit de omgeving een kans om zichzelf te promoten. Dit gaat gepaard met nieuwe dansbare electro- en techno tunes. Alle winst gaat naar een goed Rotterdams doel of initiatief, dat past bij het zintuig dat op dat feest belicht wordt: zie het weekend als een investering voor de doordeweekse dag! In andere woorden: Maison d'être prikkelt de zintuigen, de stad Rotterdam én de goede initiatieven die in haar leven.

Maison d'être 1:
REUK De allereerste editie van Maison d'être was op 22 september 2012 in de WORM (bij de Witte de Withstraat), en stond in het teken van het reukorgaan. Bezoekers konden geurspelletjes doen, zoals "raad de geur" en "geurmemory", en overal konen bezoekers meer leren over hun reukorgaan. Daarnaast hebben we Aromajockey "Scentman" uitgenodigd om de danszaal te voorzien van lekkere geuren - van kaneel tot vers gemaaid gras, van donkere chocolade tot vrolijke bloemen. Het goede doel dat we belichtten was "De Groene Loper" van Gudrun Feldkamp. Het feest was een groot succes

Maison d'être 2:
ZICHT Voor de nieuwe editie van MdE op 23 februari 2013 richten wij ons op het zichtorgaan, om zo geld op te halen voor Hotspot Hutspot. Denk aan allerlei zichtspelletjes, optische illusies, kunstwerken, veel visuele aankleding etc. Wij hebben de toplocatie Drijvend Paviljoen weten te strikken voor deze editie, een locatie die natuurlijk zeer goed aansluit bij het thema zicht! De zaal heeft een duidelijke splitsing, zodat er twee ruimtes ontstaan. Een danszaal met de muziek (max 200 man) en een borrel/"marktje"/chill/lezing zaal voor de overige mensen. Als zicht, zien of kijken in beeld is dan zijn wij graag van de party en zo af en toe treden wij op als sponsor. Wij wensen de organisatie veel succes!

Sponsoring van lachspiegels om uw thema bij te zetten doen wij ook. Echter beperkt want we ontvangen wekelijks aanvragen...

LSC sponsor van Willem Huub. Alpe D'Huzes.

Helaas is mijn nicht Edith in 2012 veel te vroeg gestorven aan de gevolgen van darmkanker. En aangezien zij van dezelfde leeftijd is als ondergetekende grijpt je dat zeer aan.  In 2013 heeft haar man Willem Huub Alpe D'Huzes rennend beklommen voor Edith en de strijd tegen kanker. Ik vind dat echt een topinitiatief en de Lachspiegelcentrale steunde dit initiatief dan ook met €250.-  Namens de lachspiegelcentrale en mij als privépersoon wens ik Willem Huub en alle andere deelnemers aan Alpe D'Huzes veel succes nu en in de toekomst. Ronald Kooij (Eigenaar lachspiegelcentrale.nl)

Alpe D'HuZes voor EdithEdith

2 Lachspiegels gesponsord op verzoek van Paul de Leeuw

Op verzoek van de productiemaatschappij van het programma Langs de Leeuw hebben wij 2 lachspiegels gesponsord. Paul de leeuw gaf ze weg aan Karin, vrijwilligster bij Moviera in Utrecht. Tijdens de reguliere uitzending, wij mochten bij de opname zijn, was Paul de Leeuw vergeten de spiegels weg te geven. Op zich jammer want dit programma kent meer dan 1 miljoen kijkers! Maar goed in de internetuitzending en later die avond werden ze weggegeven in Langer de Leeuw. (450.000 kijkers) Uitzending 30 maart 2013.

Wij wensen de kinderen een fijne lach elke dag als ze in de lachspiegels kijken.

Turntalent Senna Kooij

Per maart 2013 zijn wij in de sportmarketing gestapt. Dit puur voor de naamsbekendheid. Als mensen lachspiegelcentrale lezen of zien denken zij wellicht; Hé, zou dat niet leuk kunnen zijn voor ons? We beginnen dicht bij huis met de dochter van oprichter / eigenaar van de lachspiegelcentrale Senna Kooij (foto). Moeder en vriendin van oprichter / eigenaar  Marianne Duineveld doet regelmatig mee met hardloopwedstrijden en loopt voortaan ook in onze sportkleding. Daarnaast gaan Marianne Duineveld en medewerker van de lachspiegelcentrale Jan Schouten meelopen in de Nijmeegse Vierdaagse. Natuurlijk in onze trainingspakken.

Turntalent Senna Kooij

Senna Kooij doneert haar aan Stichting Haarwensen

Veel kinderen die als gevolg van een behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden, zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein deel door de verzekering vergoed.

Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.

Stichting Haarwensen wil deze kinderen de keuze bieden uit een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn.

Stichting Haarwensen is het eerste hoofddoel van de Roparun 2012 en ontvangt een donatie van 200.000 euro. Met de donatie is Stichting Haarwensen onder andere in staat om de voorraad pruiken te verhogen waardoor er direct aan de vraag naar een pruik kan worden voldaan.

Klik hier om naar de website van Stichting Haarwensen te gaan.

Een jaar geleden (2013) besloot Senna Kooij, 7 jaar oud op verzoek van haar vader om haar te sparen voor st. haarwensen. Haar vader is op het idee gebracht door Suus Wolters, die zelf ook haar heeft gedoneerd. Vrijdag 7 februari 2014 was het zover en werd het haar afgeknipt. Maar liefst 33cm!

Nu 1 jaar na het idee ging Senna zelf naar de stichting in Mijdrecht om hoogstpersoonlijk de staart af te geven. Een uiterst vriendelijke jongedame ontving ons en had alle aandacht voor Senna en bedankte haar volop!

Senna kreeg uitleg over hoe ze de pruiken maken. Wist je bijvoorbeeld dat er wel 4 vlechten nodig zijn voor 1 pruik? Ze mocht ook vragen stellen en Senna vond het erg leuk.

St. Haarwensen geeft de pruiken gratis weg aan meisjes die door ziekte of andere omstandigheden een pruik nodig hebben. Daar wordt een kind echt blij van. Als blijk van waardering kreeg Senna een aardigheidje in de vorm van een sleutelhanger.

Senna ontving direct een prachtige bedankbrief. Senna is supertrots dat ze op deze wijze iets kan betekenen voor leeftijdsgenootjes die het minder getroffen hebben. Ze viel 's-avonds dan ook met een grote glimlach van trots in slaap.

Goed doel, stichting Haarwensen. Dit is toch fantastisch om te zien?Senna knipt haar af voor st. HaarwensenOntvangst Senna bij stichting HaarwensenUitleg over hoe een pruik wordt gemaakt aan donateur Senna bij St. Haarwensen.Senna krijgt een bedanktje van st. HaarwensenAls extra mocht Senna namens ons ook een lachspiegel aanbieden!Bedankbrief van st. Haarwensen aan Senna!

Carnavalsvereniging Geval Apart uit Zwaag

Elk jaar worden wij benaderd door carnavalsverenigingen die lachspiegels willen gebruiken in hun ontwerpen. Dit jaar heeft de carnavalsvereniging Geval Apart uit Zwaag een prachtig ontwerp gemaakt waarvoor wij in ruil voor reclame 6 lachspiegels hebben gesponsord. De bekroning was overigens een eerste plaats bij de loopgroepen! De carnavalsoptocht in Zwaag is de grootste van Noord Holland. Bekijk hier de website van deze gigantische optocht.

Gesponsorde lachspiegels met een prachtige zelfgemaakte randDe loopgroep van Carnavalsvereniging Geval Apart uit Zwaag met onze lachspiegels.Geval Apart won een eerste prijs bij de loopgroepen!

Lachspiegelcentrale.nl

Lachspiegelcentrale.nl

Contactgegevens

Postadres:
Lachspiegelcentrale.nl
Kaag 4
1715 KR SPANBROEK
T: 06 - 5 123 11 93
E: info@lachspiegelcentrale.nl

Magazijn

(Alleen op afspraak)
De Veken 114
1716  KG OPMEER

Onderdeel van

Lachspiegelcentrale.nl is onderdeel van InterAction Organisatiebureau
K.v.K. Alkmaar 58043144
BTW nr. NL 002070813B45
EORI nr. NL5213755368
Tariefpostnr. 7009 92 00
Member ID IAAPA 420908

Bankgegevens

Bankgegevens:
IBAN NL 50 INGB 000 693 17 10
BIC INGBNL2A
​t.n.v. InterAction

 

sitemap