U bent hier

Home | Over ons | Klantreacties

Het geloof

TERUG NAAR KLANTREACTIES

Onze spiegels worden regelmatig verhuurd aan "het geloof". Er wordt door de verschillende kerken en geloofsgemeenschappen anders mee omgesprongen maar ons viel een ding heel duidelijk op en dat is dat de spiegels ingezet worden om jou de vervormingen te laten ervaren alszijnde je eigen "verwrongen" zelfbeeld. Naast de vervormde spiegels wordt en rechte spiegel geplaatst, want dat is zoals GOD jou ziet. Gewoon zoals je bent. Dit is dan ook de reden dat wij als enige lachspiegelverhuurder een rechte spiegel erbij verhuren. Het is trouwens wel opmerkelijk wat de mensen allemaal zien in de rechte spiegel zolang ze niet weten dat het feitelijk geen lachspiegel is...... (niet verder vertellen!)

Van een klant kreeg ik de volgende teksten uit de bijbel gestuurd waar het woord spiegel dus voorkomt:

Hoi Ronald,

De bijbeltekst waar we het over hadden die over een spiegel gaat vind je in 1 Corinthe 13:12

1 Korintiërs 13 De liefde 1

Al sprak ik de talen van alle mensen en die van de engelen – had ik de liefde niet, ik zou niet meer zijn dan een dreunende gong of een schelle cimbaal. 2 Al had ik de gave om te profeteren en doorgrondde ik alle geheimen, al bezat ik alle kennis en had ik het geloof dat bergen kan verplaatsen – had ik de liefde niet, ik zou niets zijn. 3 Al verkocht ik mijn bezittingen omdat ik voedsel aan de armen wilde geven, al gaf ik mijn lichaam prijs en kon ik daar trots op zijn – had ik de liefde niet, het zou mij niet baten. 4 De liefde is geduldig en vol goedheid. De liefde kent geen afgunst, geen ijdel vertoon en geen zelfgenoegzaamheid. 5 Ze is niet grof en niet zelfzuchtig, ze laat zich niet boos maken en rekent het kwaad niet aan, 6 ze verheugt zich niet over het onrecht maar vindt vreugde in de waarheid. 7 Alles verdraagt ze, alles gelooft ze, alles hoopt ze, in alles volhardt ze. 8 De liefde zal nooit vergaan. Profetieën zullen verdwijnen, klanktaal zal verstommen, kennis verloren gaan – 9 want ons kennen schiet tekort en ons profeteren is beperkt. 10 Wanneer het volmaakte komt zal wat beperkt is verdwijnen. 11 Toen ik nog een kind was sprak ik als een kind, dacht ik als een kind, redeneerde ik als een kind. Nu ik volwassen ben heb ik al het kinderlijke achter me gelaten. 12 Nu kijken we nog in een wazige spiegel, maar straks staan we oog in oog. Nu is mijn kennen nog beperkt, maar straks zal ik volledig kennen, zoals ik zelf gekend ben. 13 Ons resten geloof, hoop en liefde, deze drie, maar de grootste daarvan is de liefde.

Het woord spiegel komt tenminste 4 keer voor in de Bijbel. 
Als je zoekt op spiegel op de website www.biblija.net dan vind je het volgende:

Zoeken naar: spiegel
Zoeken in: De Nieuwe Bijbelvertaling (2004/2007) 
5 vindplaatsen in 5 verzen

1. Job 37,18 kun jij dan als hij de hemelkoepel uithameren, die zo hard is als een gegoten spiegel?

2. Hosea 12,11 Ik heb tot de profeten gesproken en talrijke visioenen geschonken; door mijn profeten heb ik je een spiegel voorgehouden. 

3. Sirach 12,11 Zelfs als hij nederig doet en voor je buigt, moet je op je hoede zijn en voor hem oppassen. Dan ben je voor hem als iemand die een spiegel polijst en weet dat hij weer dof wordt. 

4. 1 Korintiërs 13,12 Nu kijken we nog in een wazige spiegel, maar straks staan we oog in oog. Nu is mijn kennen nog beperkt, maar straks zal ik volledig kennen, zoals ik zelf gekend ben. 

5. Jakobus 1,23 Want wie de boodschap hoort maar er niets mee doet, is net als iemand die het gezicht waarmee hij is geboren in de spiegel bekijkt:

Ik hoop dat het je verder inspireert!

Groetjes, Samuël

Terug naar klantreacties

Lachspiegelcentrale.nl

Lachspiegelcentrale.nl

Contactgegevens

Postadres:
Lachspiegelcentrale.nl
Kaag 4
1715 KR SPANBROEK
T: 06 - 5 123 11 93
E: info@lachspiegelcentrale.nl

Magazijn

(Alleen op afspraak)
De Veken 114
1716  KG OPMEER

Onderdeel van

Lachspiegelcentrale.nl is onderdeel van InterAction Organisatiebureau
K.v.K. Alkmaar 58043144
BTW nr. NL 002070813B45
EORI nr. NL5213755368
Tariefpostnr. 7009 92 00
Member ID IAAPA 420908

Bankgegevens

Bankgegevens:
IBAN NL 50 INGB 000 693 17 10
BIC INGBNL2A
​t.n.v. InterAction

 

sitemap