U bent hier

Home | Over ons

Klantreacties

Regelmatig krijgen wij reacties van onze klanten, en met het live gaan van deze website in juni 2019 blazen we deze pagina nieuw leven in. Lees hier de ervaringen die onze klanten met ons delen. Als blijk van dank plaatsen wij een link naar de website van de klant. Om sneller te navigeren naar een artikel kunt u hier klikken op een artikel naar keuze:

Het Geloof.

Onze spiegels worden regelmatig verhuurd aan "het geloof". Er wordt door de verschillende kerken en geloofsgemeenschappen anders mee omgesprongen maar ons viel een ding heel duidelijk op en dat is dat de spiegels ingezet worden om jou de vervormingen te laten ervaren alszijnde je eigen "verwrongen" zelfbeeld. Naast de vervormde spiegels wordt een rechte spiegel geplaatst, want dat is zoals GOD jou ziet. Gewoon zoals je bent. Dit is dan ook de reden dat wij als enige lachspiegelverhuurder een rechte spiegel erbij verhuren. Het is trouwens wel opmerkelijk wat de mensen allemaal zien in de rechte spiegel zolang ze niet weten dat het feitelijk geen lachspiegel is...... (niet verder vertellen!)

Nu had ik een leuk gesprek met een klant over de toepassing van lachspiegels binnen het geloof en hij vertelde me er iets meer over en stuurde me ook deze tekst: klik hier en lees verder.


Spongebob vierde zijn verjaardag met lachspiegels van de lachspiegelcentrale.nlSpongebobs verjaardag.

Wij zijn er trots op dat wij gevraagd zijn voor het verjaardagsfeestje van Spongebob om daar een set lachspiegels te mogen leveren. Onderstaand de reactie van PR STUNT, het bureau wat ons inschakelde:

Hi Ronald,

Ik heb van mijn collega’s vernomen dat alles helemaal goed is gelopen en dat de kids de spiegels helemaal te gek vonden! Hierbij een kleine foto collage van zaterdag. Op de foto’s ziet het ook echt super uit. Alle foto’s komen vandaag of morgen ook op de site van Nickelodeon.

Bedankt voor de fijne samenwerking en wellicht tot een volgende stunt!

Groeten,

Catelijne

Klik hier voor de website van PRSTUNT

 

Lachspiegels bij Spongebobs verjaardag.

 

 

 

 

 

 


VUmc Kinderstad is mogelijk gemaakt door het Ronald McDonald KinderfondsReactie op onze sponsoring aan Ronald McDonald kinderfonds

Lachspiegelcentrale heeft aan het Ronald McDonald Kinderfonds een lachspiegel geschonken en die zal geplaatst worden in het VUmc Kinderstad te Amsterdam. Om de lachspiegel vrijstaand te kunnen plaatsen en verrijdbaar te maken hebben wij ook aangeboden het onderstel daarvoor met 50% korting te sponsoren. Hierbij de enthousiaste reactie:

Beste Thea,

We vinden het een geweldige oplossing en we maken er graag gebruik van. Helemaal top! Wij zijn er enorm blij mee..... Het is ook iets wat we helemaal nog niet hebben , maar wel goed past bij onze doelgroep. Wil jij het dan verder in werking zetten. Als we de lachspiegel hebben ontvangen zullen we een foto op onze facebook zetten en het doorsturen naar het kinderfonds. Dank je wel ook namens onze jeugdige bezoekers. Met vriendelijke groet,

Nicole van den Kroonenberg
Assistent Stadhouder

www.vumc.nl/kinderstad


Reactie Twenteq. Twentec heeft 3 lachspiegels gehuurd voor gebruik op de TIV beurs te Hardenberg van 6 t/m 9 sept. 2011:

Wij hebben als drie bedrijven Twenteq, Hawo en Haarhuis op de TIV in Hardenberg 2011 gestaan. Vooraf hebben we gesproken over een eyecatcher. In ons overleg zijn we uitgekomen op een set lachspiegels. Mensen kun je gelijk direct benaderen en humor is het beste medicijn. Wij zijn toen gaan zoeken wat deze spiegels kosten. Na even zoeken kwamen wij uit bij Lachspiegelcentrale.nl. Je kon ze daar zelfs goedkoop huren!. Dat was voor ons ideaal. Ze zijn op locatie afgeleverd en ook weer opgehaald. Al met al hebben wij een zeer geslaagde beurs gehad dankzij Lachspiegelcentrale.nl. Mocht u nieuwsgierig zijn naar ons bedrijf of nog vragen hebben : www.twenteq.nl Helemaal top!!

Met vriendelijke groet,

Wim ten Hove Twenteq BV


UPS verzending

Enige tijd geleden is er een zending die verstuurd was via UPS zwaar beschadigd aangekomen in België. Met gevolg dat wij alsnog zelf naar België moesten rijden om de spiegels om te ruilen zodat de klant zijn verhuurklus kon doen. Optimale service van onze kant wat veel geld heeft gekost. Gevolg is dat wij heden liever zelf alle afleveringen doen. Helaas lukt dat niet altijd en onlangs hebben wij weer een zending via UPS verstuurd. Ik heb de klant gevraagd hoe het pakket is aangekomen:

Aloha Ronald,

We hebben de spiegel inderdaad binnen gekregen, er mankeerde helemaal niets aan, de doos had zelfs geen krasje. Deze levering is goed gegaan en Rob is flink in z'n nopjes, wow, wat ziet ie er uit in de spiegel, reuze geinig. Dank je voor alles en wie weet tot een volgende keer.

Anja Schoormans


Bestel direct in onze lachspiegelwebshop.nlVaak maken mensen foto's van zichzelf in de lachspiegel. Als wij onze lachspiegels tegenkomen op internet en ze zijn leuk dan plaatsen wij deze op deze pagina.Labyrinth Drielandenpunt

Begin 2011 heeft Lachspiegelcentrale.nl 3 zeer mooie lachspiegels geleverd aan het Labyrint op het drielandenpunt. Vanzelfsprekend verschijnen er nu dus foto's van op internet en deze kwamen wij al tegen. En nog een foto geplaatst op internet van onze geleverde lachspiegels aan het Labyrint op het Drielandenpunt, Hierin is mooi het kleurverschil te zien wat in het douglashout plaatsvindt door inwerking van de UV straling op het hout. (Klik op de foto voor een vergroting.)

 

Lachspiegelcentrale.nl

Lachspiegelcentrale.nl

Contactgegevens

Postadres:
Lachspiegelcentrale.nl
Kaag 4
1715 KR SPANBROEK
T: 06 - 5 123 11 93
E: info@lachspiegelcentrale.nl

Magazijn

(Alleen op afspraak)
De Veken 114
1716  KG OPMEER

Onderdeel van

Lachspiegelcentrale.nl is onderdeel van InterAction Organisatiebureau
K.v.K. Alkmaar 58043144
BTW nr. NL 002070813B45
EORI nr. NL5213755368
Tariefpostnr. 7009 92 00
Member ID IAAPA 420908

Bankgegevens

Bankgegevens:
IBAN NL 50 INGB 000 693 17 10
BIC INGBNL2A
​t.n.v. InterAction

 

sitemap