U bent hier

Home | Over ons

Media

Lachspiegels van ons in de media....

Ook in het populaire TV programma van RTL

Ook in het populaire TV programma van RTL, Hollands Next Topmodel zijn onze lachspiegels gebruikt. Wij zijn hier zeer verheugd mee. Tijdens de uitzending werden de modellen onderworpen aan een lachtherapie. Helaas waren de lachspiegels maar kort in beeld!!

Ook in het populaire TV programma van RTL, Hollands Next Topmodel zijn onze lachspiegels gebruikt. Wij zijn hier zeer verheugd mee.

Linda Magazine

Voor de modespecial van Linda Magazine (augustus 2011) heeft Lachspiegelcentrale.nl een set spiegels ter beschikking gesteld. Op de foto's kun je wat ons betreft niet goed zien dat onze spiegels gebruikt zijn. De verkregen effecten hadden namelijk ook met photoshop gemaakt kunnen zijn. Wij zijn desalniettemin trots op onze medewerking aan dit fantastische blad en als dank voor onze medewerking stond er natuurlijk een bedankje in. Klik op bovenstaande foto's voor een vergroting.  Klik op deze link om naar Linda Magazine te gaan.

In de Linda Mode special zijn er foto's gemaakt met behulp van onze lachspiegels.Op deze foto is goed te zien wat een lachspiegel kan doen wanneer men er een object op plaatst.Natuurlijk zijn wij trots op onze vermelding in de Linda. Een blad van formaat!

Een nieuw kinderboek

Youp van het Hek heeft een nieuw kinderboek (2011) geschreven en bij de signeersessie stonden onze lachspiegels in de winkel. Klik op deze link om bij bol.com het boek te bestellen.

Bij de introductie van dit boek heeft lachspiegelcenrale.nl lachspiegel geleverd ter vermaak van het aanwezige publiek alvorens zij een handtekening en boek bij Youp van het Hek konden ophalen.

EO visie

In EO visie is een 2 paginagroot artikel aandacht besteedt aan afvallen en daarvoor heeft lachspiegelcentrale.nl met veel plezier de spiegels ter beschikking gesteld die dunner maken. (De feelgood mirror, Bol Breedte)

Wij van lachspiegelcentrale werken belangeloos mee aan publicaties in alle media op basis van een bedankje aan lachspiegelcentrale.nl in het medium. Dus een bedankje zoals in EO visie of een regel op de aftiteling.

Moto 73

Motorblad Moto 73 heeft een stuk gepubliceerd over een drietal Honda's met 600CC. Omdat die motoren nogal van elkaar verschilden (dik, dikker, dikst), leek het hun leuk om de motoren voor een lachspiegel te fotograferen. Juist omdat je dan de verschillen in het extreme trekt... Erg creatief bedacht en wij hebben hier graag onze volledige medewerking aan verleend. Hieronder een foto van de fotograaf in actie en de foto van het uiteindelijke artikel. In de map projecten ziet u nog enkele foto's.

 De fotograaf van motorblad Moto 73 in aktie om de lachspiegel goed in combinatie met de motor te fotograferen.Lachspiegelcentrale verleende graag haar medewerking aan motorblad Moto 73 voor een artikel over Honda 600 motoren die gefotografeerd werden voor onze lachspiegels.

Noord Hollands Dagblad

Het Noord Hollands Dagblad plaatste deze cartoon op 6 december 2011 en van vele kanten kregen wij deze gemaild! Wij vinden het leuk om dit te plaatsen in deze rubriek!

Cartoon met lachspiegel

De BZT Show

De BZT Show is een televisieprogramma van de NCRV, waarin de wensen van kinderen vervuld worden. Toen zij onze medewerking vroegen door een lachspiegel ter beschikking te stellen, hebben wij dit verzoek uiteraard ingewilligd. Bekijk hieronder de video die hiervan is gemaakt voor Youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=V0szliuq85Q

Labyrint (VPRO)

Op 4 juni 2012 hebben ze opnames gemaakt bij ons in het pand van de VPRO voor het TV programma Labyrint. In deze uitzending zal het gaan over het verkeerde zelfbeeld dat vele mensen van zichzelf hebben. Veel mensen denken namelijk dat ze te dun, dik, lelijk etc. zijn terwijl dat feitelijk niet zo is. Hieronder een drietal foto's van de opnames. De uitzending was in september 2012.

TV opname. Wij werken belangeloos mee aan alle media uitingen mits onze naam genoemd word. De regisseur en de modellen aan het werk.Lachspiegels in het kader van een verkeerd zelfbeeld. Een veel gehoorde reden om ze te huren. Zowel door GGZ als trainers die deze materie onder de aandacht brengen.

Lachspiegelcentrale.nl

Lachspiegelcentrale.nl

Contactgegevens

Postadres:
Lachspiegelcentrale.nl
Kaag 4
1715 KR SPANBROEK
T: 06 - 5 123 11 93
E: info@lachspiegelcentrale.nl

Magazijn

(Alleen op afspraak)
De Veken 114
1716  KG OPMEER

Onderdeel van

Lachspiegelcentrale.nl is onderdeel van InterAction Organisatiebureau
K.v.K. Alkmaar 58043144
BTW nr. NL 002070813B45
EORI nr. NL5213755368
Tariefpostnr. 7009 92 00
Member ID IAAPA 420908

Bankgegevens

Bankgegevens:
IBAN NL 50 INGB 000 693 17 10
BIC INGBNL2A
​t.n.v. InterAction

 

sitemap