U bent hier

Home

Accessoires

Wij werken hard aan een zo compleet mogelijk assortiment. Uiteraard horen daar ook accessoires bij. Vanzelfsprekend leveren wij een compleet product, maar soms is uw toepassing zo dat een van onderstaande accessoires gewenst zijn.


VRIJSTA STEUNEN HOUT

Onze lachspiegels zijn voorbereid om eenvoudig aan een vlakke muur opgehangen te worden. Daarvoor leveren wij u een boormal en sleufduimschroeven mee die precies in de sponning vallen waardoor u de lachspiegel naadloos aan een vlakke muur kunt hangen. Maar het kan zijn dat u mobiele toepassingen heeft met de lachspiegel. Dan wilt u de lachspiegel op elke gewenste plek kunnen neerzetten. Plaats u uw lachspiegel in de vrije ruimte en verplaatst u deze weinig? Kies dan voor onze elegante houten vrijstateunen, veel voordeliger dan onze metalen versie. De metalen uitvoering is robuust en bedoeld voor echt mobiel gebruik. Gemakkelijk in vervoer, eenvoudige montage en gebruik. Maar wel een stukje duurder dan de houten vrijstasteunen.

Vrijstatsteunen voor lachspiegels uitgevoerd in hout.


VRIJSTASTEUNEN METAAL

Onze vrijstasteunen in metaal zijn tegen roest beschermd door verzinken, zijn zeer eenvoudig in gebruik en gaan een leven lang mee. Kijk goed naar uw toepassing welke steunen u gaat aanschaffen, twijfelt u? Neem contact op met ons kantoor. Onze metalen vrijstasteunen zijn rond en kunnen daardoor draaien in hun behuizing. Dat maakt dan weer dat we de lachspiegels in halve of hele cirkels kunnen plaatsen, alsmede een lachspiegel strak in een hoek kunnen plaatsen. Zie de foto's hieronder! Klik wederom voor een vergroting.

Vrijstasteunen van metaal voor lachspiegels in de vrije ruimte. Lachspiegel door de draaibare steunen strak in een hoek geplaatst. In een halve cirkel.

TRANSPORTZAKKEN

Heeft u de lachspiegels voor mobiele toepassingen gekocht. Koop dan ook een transportzak. Gemaakt van onverwoestbaar kuntstof waarvan ook o.a. springkussens worden gemaakt. Door ze in deze zakken te vervoeren gaan uw lachspiegels jaren en jaren mee. In onze verhuurafdeling vervangen wij eerder de transportzakken dan de lachspiegels!

Transportzakken voor lachspiegels zijn een waardevolle aanvulling bij mobiele toepassingen.


TRANSPORTKAR voor een gehele set lachspiegels

Heeft u een complete set lachspiegels gekocht voor mobiele toepassingen? Denk dan eens aan het eenvoudig verplaatsen van de gehele set in één keer! Schaf zo'n handige transportkar aan en u verplaatst gemakkelijk en snel.

Transportkar voor een gehele set lachspiegels.


HONDJE

Om uw lachspiegels mobiel te maken op locatie kunt u een hondje eronder plaatsen. Dit betreft een vaste montage en is handig bij mobiele toepassingen in een gebouw. Denk aan toepassingen in een onderwijsinstelling of in een zorgcentrum voor ouderen of dementen waarbij met een lachspiegel interactie wordt gemaakt met de clienten. Hierdoor hoeven de medewerkers niet met een relatief zware lachspiegel te zeulen.

Maak uw lachspiegel verrijdbaar, dit hondje is voorzien van 2 zwenkwielen en 2 bokwielen zodat u de lachspiegel gemakkelijk kunt vervoeren binnen 1 locatie.


HONDJE METAAL

Op uw aanvraag maken wij ook hondjes van metaal. De foto is gemaakt van een XXL lachspiegel welke als kamerscherm gebruikt ging worden. Gezien het grote gewicht van 30kg hebben wij voor een derde wiel in het midden gekozen om doorzakken te voorkomen. De metalen hondjes hebben wij niet op voorraad en worden altijd custom made gemaakt. Prijs op aanvraag.

Met deze op aanvraag gemaakte steunen op wielen zijn onze XXL lachspiegels ineens verraadbaar als kamerscherm lachpsiegels!


 

Lachspiegelcentrale.nl

Lachspiegelcentrale.nl

Contactgegevens

Postadres:
Lachspiegelcentrale.nl
Kaag 4
1715 KR SPANBROEK
T: 06 - 5 123 11 93
E: info@lachspiegelcentrale.nl

Magazijn

(Alleen op afspraak)
De Veken 114
1716  KG OPMEER

Onderdeel van

Lachspiegelcentrale.nl is onderdeel van InterAction Organisatiebureau
K.v.K. Alkmaar 58043144
BTW nr. NL 002070813B45
EORI nr. NL5213755368
Tariefpostnr. 7009 92 00
Member ID IAAPA 420908

Bankgegevens

Bankgegevens:
IBAN NL 50 INGB 000 693 17 10
BIC INGBNL2A
​t.n.v. InterAction

 

sitemap